1horisont-logo

Horisont 2022

Frikirken ønsker flere kompetente og dedikerte ledere. Horisont er et lederprogram for å videreutvikle og skape et nettverk av unge ledere i Frikirken. Neste runde starter høsten 2022.

Gjennom Horisont identifiserer og videreutvikler vi unge mennesker i Frikirken med særlig lederpotensial. Målet er flere kompetente og dedikerte ledere i Frikirken, berørt til etterfølgelse av Jesus. Gjennom programmet skal deltakerne utvikle spesifikke lederevner – få redskaper og øvelser som gir dem bedre forutsetninger til å utøve langsiktig, bærekraftig lederskap, men også forsterket motivasjon og ønske om å tjene i Frikirken lokalt eller sentralt.

Lenke til brosjyren for Horisont 22

Deltakerne på Horisont 2021 ute på tur

Hva kan du forvente av kurset?

• Fire langhelger i skoleåret 22/23 på ulike steder i Norge
  • Undervisning og oppgaver om å lede deg selv, team, endringsledelse og reproduserende lederskap
  • Et nettverk av unge ledere å stå sammen med
  • Oppfølging etter kurset

Hvem er du?

• Du er i starten eller midten av 20-årene
  • Du ser for deg lederjobb/engasjement i Frikirken
  • Du ønsker å følge Jesus og videreutvikle dine lederevner

Hva kreves av deltaker?

• Du står i en lederrolle hvor du praktiserer det du lærer mellom hver samling.
  • Deltakelse på alle fire langhelger.
  • Forberedelser før hver samling.
  • 1500,– i egenandel per deltaker.

Hva kreves av sendemenighet?

• Deltakere har en lokal Frikirke som sendemenighet.
  • Møte med eldsteråd før, under og etter kurset.
  • Oppfølgingssamtale mellom hver samling med en kontaktperson i menighetens eldsteråd.
  • 5000,– i egenandel fra sendemenighet.

Hvordan søke?

Du søker ved å fylle ut søknadskjema her.

Du må ha en pastorreferanse og du er selv ansvarlig for å gi din pastor beskjed om dette. Pastors innsending har samme frist som søknaden din. Søknad behandles ikke før referanse er mottatt. Lenke til pastorreferanse ligger her.

1. Søknad: https://forms.office.com/r/Yb9XfHyCpK
  2. Pastorreferanse: https://forms.office.com/r/4zybxCRZKX

Etter at søknaden din er behandlet vil vi ta kontakt med deg.

Søknadsfrist 1.mai 2022.