Læringsnettverk

Et læringsnettverk med hovedfokus på arbeid i menigheten rettet mot aldersgruppen 0–12 år settes i gang høsten 2021.

skjermbilde-2021-02-08-kl-150958

Høsten 2021 setter Frikirken (Menighetsteamet) og FriBU) i gang et læringsnettverk,
der hovedfokuset vil være arbeid i menigheten rettet mot aldersgruppen 0–12 år.
Vi tror at denne alderen er den mest strategiske å fokusere på for å nå hele familien og bygge generasjonsmenighet, og ønsker å arbeide sammen med lokale menigheter for å nå unge familier og mobilisere foreldre til å være primære trosformidlere i hverdagen.

Ressurser

På FriBU sin hjemmeside vil du finne en lang rekke ressurser for arbeidet blant barn og unge i Frikirken. Nedenfor finner du direktelenker til noen av disse.

🔗 Se en Faseoversikt. Oversikt over muligheter til å utvikle barn og unges tro gjennom ulike faser.
🔗 Videoer om nettvett og faser. Hvordan henge med og forholde seg til barn og unges nettvaner, på en god måte?
🔗 Les om søndagsskolemateriellet «Sprell levende».
🔗 Se informasjon om Input Samtaleboks (samtalespill for 10–14-åringer)
🔗 Konfirmantopplegget Smak og se
🔗 Gå til Frikirkens speiderkorps
🔗 Gå til presentasjon av Akademiet, ledertrening for unge voksne

Awana

FriBU satser på Awana, et søndagsskolekonsept for barn fra 2 til 18 år.

Videoen presenterer opplegget.

🔗 Les mer på nettsiden awana.no (åpner i nytt vindu).