Barne- og ungdomsarbeid i Frikirken

FriBU tar seg av alt barne-, ungdoms- og unge voksne-arbeid i Frikirken.

I forbindelse med koronaepidemien har FriBU og Frikirkens hovedkontor laget ressurser for "Hjemmekirke". Se øverst i menypunktet "Ressurser". Du finner andakter, gudstjenester, presentasjoner og tips til hvordan vi er kirke når vi ikke kan samles til gudstjeneste. FriBU har laget en egen kanal på Youtube der gudstjenester og samlinger legges ut fortløpende. Denne kan man abonnere på og dermed få varsler når det legges ut nye videoer.

🔗 Lenke til Hjemmekirke.
🔗 Lenke til FriBUs Youtube-kanal med gudstjenester og samlinger.

Ressurser

På FriBU sin nettside (fribu.no) vil du finne en lang rekke ressurser for arbeidet blant barn og unge i Frikirken. Nedenfor finner du direktelenker til noen av disse.

🔗 Se en Faseoversikt. Oversikt over muligheter til å utvikle barn og unges tro gjennom ulike faser.
🔗 Last ned Trosopplæringsplanen.
🔗 Lenke til søndagsskolemateriell "Sprell levende".
🔗 Lenke til B-tweenspillet(samtalespill for 10-14-åringer)
🔗 Lenke til konfirmantressurser.
🔗 Lenke til "Disippelpuls", et redskap for å finne pulsen med Gud i hverdagen.
🔗 Lenke til ressurser for speiderarbeidet i Frikirken.
🔗 Gå til presentasjon av Akademiet, ledertrening for unge voksne.