Frikirkens barn- og unge (FriBU)

FriBU er en selvstendig organisasjon, som står sammen med Den Evangelisk Lutherske Frikirke og arbeider spesifikt inn mot barne-, ungdoms- og unge voksne-arbeidet i Frikirken. Menighetsteamet og FriBU samarbeider tett om flere prosjekter og ressurser.

🔗 Gå til FriBU sin hjemmeside

Læringsnettverk

Et læringsnettverk med hovedfokus på arbeid i menigheten rettet mot aldersgruppen 0-12 år settes i gang høsten 2021.

Høsten 2021 setter Frikirken (Menighetsteamet) og FriBU) i gang et læringsnettverk,skjermbilde-2021-02-08-kl-150958
der hovedfokuset vil være arbeid i menigheten rettet mot aldersgruppen 0-12 år.
Vi tror at denne alderen er den mest strategiske å fokusere på for å nå hele familien og bygge generasjonsmenighet, og ønsker å arbeide sammen med lokale menigheter for å nå unge familier og mobilisere foreldre til å være primære trosformidlere i hverdagen.
Søknadsfrist 1. april 2021.

🔗 Les mer om læringsnettverk og påmelding her.

Ressurser

På FriBU sin hjemmeside vil du finne en lang rekke ressurser for arbeidet blant barn og unge i Frikirken. Nedenfor finner du direktelenker til noen av disse.

🔗 Se en Faseoversikt. Oversikt over muligheter til å utvikle barn og unges tro gjennom ulike faser.
🔗 Videoer om nettvett og faser. Hvordan henge med og forholde seg til barn og unges nettvaner, på en god måte?
🔗 Last ned Trosopplæringsplanen.
🔗 Les om søndagsskolemateriellet "Sprell levende".
🔗 Se informasjon om B-tweenspillet (samtalespill for 10-14-åringer)
🔗 Se konfirmantressurser.
🔗 Gå til "Disippelpuls", et redskap for å finne pulsen med Gud i hverdagen.
🔗 Gå til ressurser for speiderarbeidet i Frikirken.
🔗 Gå til presentasjon av Akademiet, ledertrening for unge voksne.