VIDERE22 utsettes til VIDERE2023

– Med bakgrunn i koronarestriksjonene, er det med tungt hjerte vi ser oss nødt til å utsette lederkonferansen VIDERE, sier prosjektleder Hanne Marie Moi. Beslutningen ble tatt av Frikirkens beredskapsgruppe, i forlengelse av Regjeringens pressekonferanse 13.januar og drøftinger med hotellet.
9.–12.februar 2023 er den nye datoen.

Kvelden torsdag 10. februar 2022 blir det et digitalt møtepunkt for alle påmeldte til VIDERE22 og de som nå har blitt interessert i å komme i 2023!

Til sommeren håper vi å kunne arrangere Frikirkens sommerfestival, så sett av onsdag–søndag i uke 29.

hanne-marie-moi-breddeformat (883x898)– Utsettelsen er som følge av myndighetenes oppdaterte smittevernregler som kun gir åpning for å samle 200 personer på arrangement, sier Hanne Marie Moi.

Lederkonferansen VIDERE har blitt godt kjent blant menighetene, og et godt promoteringsarbeid av spennende og relevant innhold har skapt stor oppslutning med nesten 350 påmeldte deltakere og flere interesserte «sittende på gjerde» til en avgjørelse om gjennomføring ble tatt. Vi tror at VIDERE vil være en viktig arena og møteplass for kirkesamfunnet vårt og vi vil derfor fortsette å se frem til VIDERE 9.–12. februar 2023.

– Vi vil informere om at torsdag 10. februar på kveldstid får vi en smakebit av VIDERE omgjort til digital møteplass. Vi vil arrangere en kort samling for alle deltakere via zoom, med blant annet tale av Jarle Skullerud og rom for å møtes i mindre grupper til samtale og bønn.

Utgifter for deltakere til VIDERE22

Dersom man har bestilt reise, må dette dekkes av privat reiseforsikring. Betalte utgifter ved påmelding (konferansepass, kost og losji) refunderes.

Videre er Frikirkens nye leder og medarbeiderkonferanse som går av stabelen for aller første gang i februar 2022! Dette vil gå inn i historiebøkene og er noe du ikke gå glipp av!

Videre vil bane vei for Frikirken, og skape konkrete ringvirkninger inn i den lokale kirken.
Vi gleder oss til å se deg når det braker løs i februar!

Om Videre

Videre er en felles satsning for Frikirken og Fribu!

«Vår visjon er å formidle et levende engasjement for Jesus, menigheten, kommende generasjoner og våre nærmiljøer, som setter oss i stand til å lede og gi Jesus videre.»

Temaet for den første konferansen er «En vei videre».

Gjennom solid og retningsgivende undervisning vil tematikken gi deg konkrete og praktiske tips for veien videre i din lokale kirke. Samtale i team og fellesskap i tilbedelse vil sette retning for Frikirken, hjelpe oss på veien ut av koronakrisen og inn i årene som ligger foran.

Videre vil være en viktig arena for å bygge nettverk, stå sammen i fellesskap og sette en felles retning for Frikirken ut fra de mål synoden er blitt enige om. Konferansen ønsker å skape ringvirkninger inn i den lokale kirken. Her vil du bli inspirert og utrustet til et liv i etterfølgelse.

Hvem er konferansen for?
Alle som har lyst til å være med er hjertelig velkomne til å delta på konferansen! Om du er tjenesteleder, administrasjons-ansatt, søndagsskolelærer, lydteknikker, forbeder, pastor, ungdomsleder, ungdom i tjeneste, potet eller har et hjerte for Frikirken er denne konferansen helt klart for DEG!
Lokalt ansatte i over 50% stilling forventes å være med, da denne konferansen erstatter tidligere arbeidermøter.

Til ledelsen i lokale kirker

Denne konferansen er en skreddersydd arena for å støtte og utfordre hverandre til videre tjeneste på tvers av lokale kirker. «Videre» sikter på å formidle relevant innhold og gode verktøy som medarbeidere kan ta med seg tilbake til sin kirke. Dette er virkelig en arena der dine medarbeidere kan bli inspirert og utrustet til sin tjeneste!

Derfor oppfordrer vi alle Frikirkene i Norge til å sende sine ledere og medarbeidere. Den lokale kirken må gjerne støtte deltakere økonomisk, bidra med fellesreise, barnevakt eller andre behov. Se til at dere sender deltakere på tvers av kjønn, alder og tjenester slik at hele Frikirken kan stå sammen om veien videre!

Besøk gjerne vår Instagrambruker! Følg, for å få de siste oppdateringene om konferansen, program, talere og annet gøy!

Se hvilke andre venner og bekjente som skal til Videre22 på vårt Facebookarrangement! Trykk gjerne «skal»/«attending» dersom vi kan glede oss til å se deg på konferansen.

Vår samarbeidspartner