Nettsider i Cornerstone

I 2019 tar Frikirken i bruk Cornerstone. Dette multiverktøyet gir en god løsning for medlemshåndtering, kalender, kommunikasjon med grupper i menigheten, gave­registrering og mer.

I den installasjonen menighetene får er det inkludert en giverside som ­kan lenkes til menighetens eksisterende nettside. Men menigheter som ønsker det, kan få hele nettsiden sin publisert gjennom Cornerstone. På denne siden kan du lese et tilbud om det. Tilbudet kan lastes ned som pdf via lenken under.

🔗​ Last ned tilbud om nettsider i Cornerstone som pdf.

Fordelene

Fordelene med nettsider i Cornerstone er:

• Driftsutgiften dekkes av Frikirkens hovedkontor. Den eneste utgiften er kostnaden for å sette opp nettsidene.
  • Menigheten får samme leverandør for medlems­håndtering og nettside.
  • Pub­lisering og ­vedlikehold skjer i samme ­verktøy som ­medlemshåndteringen. Færre ting å lære.
  • Det er kobling mellom giversiden og ­gaveregistreringen i medlemsdatabasen.
  • Nettsidene følger myndighetenes krav til ­sikkerhet for nettsider og personopplysninger.
  • Sidene tilpasses automatisk til enheten som brukes, enten det er mobil, nettbrett eller ­datamaskin (responsivt design).
  • Sidene er optimalisert for å fylle kravene til universell utforming.

Nettsidemal

Kommunion (som leverer Cornerstone) og Frikirkens hovedkontor har laget en nettsidemal som kan skaleres til menighetens behov. Sidene har Frikirkens logo, en menylinje og knapper for sosiale medier øverst. Hoveddelen består av én spalte. Nederst er det et bunnfelt med kjerne­opplysninger.

Det er tre skaleringer å velge blant. Prisene nedenfor er kostnaden for oppsett.

• Pris: 6.250 kr inkl mva.
  • Oppsett: Kommunion setter opp siden med det innholdet menigheten leverer., og hjelper til med å legge ut siden.
  • Vedlikehold: svært begrenset.
  • Brukeropplæring: video.
  • Innhold: Forside, én underside, kalenderside og ­giverside – til sammen fire sider.
  • Forside og underside kan ha foto, tekst og ”hvem er vi”-vindu.
  • Kalenderen er en enkel matrise med opplysninger fra internkalenderen i Cornerstone.

🔗 Se eksempel: https://admin.frikirken.no/enkel/

• Pris: 11.250 kr inkl mva.
  • Oppsett: Kommunion gir starthjelp og videoundervisning. Oppbyggingen krever noe tid for en ansvarlig person.
  • Vedlikehold: nå og da.
  • Brukeropplæring: video.
  • Innhold: Som ENKEL, men kan bygges ut med mange undersider og tilpasset ­menystruktur. Dessuten:
    • forside med ­kalenderfokus, annonseringsvindu og podcast.
    • detaljsider for kalenderhendelser
    • podcast-arkiv med detaljsider for hver podcast

🔗​ Se eksempel: https://admin.frikirken.no/standard/

• Pris: 16.250 kr inkl mva.
  • Oppsett: Egeninnsats i samarbeid med Kommunion (inntil 4 konsulenttimer). Videohjelp er også tilgjengelig.
  • Vedlikehold: jevnlig.
  • Brukeropplæring: video + 1 time konsulenttid.
  • Innhold: Alt fra STANDARD, pluss:
    • nyhetsmating på forsiden
    • mulighet for å tegne seg for nyhetsbrev
    • forsideslider med rullerende bilder
    • fleksibelt bunnfelt.

🔗​ Se eksempel: https://admin.frikirken.no/max/