Velkommen til VIDERE Sommer

19. — 23. juli 2023 blir VIDERE Sommer arrangert på Stavern FHS. Det blir møter med underholdning, lovsang og god forkynnelse, FRIK-festivalen for ungdom, Sparks for de minste, aktiviteter, seminarer, konserter og mye moro.

Frikirkens lederkonferanse og sommerfestival heter nå VIDERE. Det er en dobbelthet i «Videre». Det handler om å gi troen videre, men det handler også om å bli et videre og bredere fellesskap som favner flere.

Påmelding her!

frik-logo

FRIK festivalen

Nye venner – ekstremt mye gøy – Jesus. Høres dette ut som en bra kombinasjon?

FRIK festivalen er en festival for ungdommer fra hele landet som ønsker å få med seg årets happening! Festivalen går parallelt med VIDERE Sommer i Stavern, hvor dagene blir fylt med gøye aktiviteter, bading, sol, TRIBES, møter med bra lovsang og god forkynnelse.

Ungdomsfestivalen vil ha et helt eget opplegg og være separert fra familiefestivalen, slik at vi får rettet alt direkte mot deg eller dine ungdommer, og at vi har kontroll på hvem som er på leirområdet.

Les mer og meld deg på FRIK her

Priser for VIDERE Sommer 2023

Alle festivaldeltakere må betale deltakeravgift ved påmeldingen. Dette er med på å dekke utgiftene til møter og aktiviteter under VIDERE Sommer. Ved ankomst til festivalen får du et armbånd som du må ha på så lenge du er på festivalen for å komme inn på møtene og festivalområdet.   

NB! Nytt i år er at lunsj er inkludert for alle i festivalpasset. Derav prisøkningen fra i fjor.

Deltakeravgift festivalpass (hele festivalen fra onsdag til søndag) 

 

Voksen

10-12 år

4-9 år

2-3 år

0-1 år

Familietak
(makspris per familie)

Før 1. mai

1200,-

750,-

550,-

350,-

Gratis

3200,-

Etter 1. mai

1400,-

950,-

750,-

550,-

Gratis

3700,-

Hvor skal jeg bo?

Det er mange overnattingsmuligheter på Stavern FHS. Hvis du vil campe kan du bo på folkehøgskolens områder, på begge sider av Helgeroveien. Det er tilrettelagt med tømmestasjon, vannposter og strøm (må bestilles i påmeldingen). Det er sanitæranlegg med dusj og toaletter i kjelleren på Vestly (tidl. Nybygget) og i gymsalen.  

Ønsker du å bo på rom er det mange muligheter på folkehøgskolen.

Her finner du mer informasjon om ulike romalternativ og camping

Hva skal jeg spise?

Lunsjen er fra i år inkludert i festivalpasset. Da spiser man sammen med landsbyen sin.

Det er mulig å bestille mat til hele sommerfestivalen med både full pensjon, kun middag (halv pensjon) eller kun frokost. Det vil også være mulig å kjøpe enkeltmåltider i festivalkontoret. Du kan se frem til middager som tikka masala, lasagne, pulled chicken, nachos, snitzel og kjøttkaker.

I tillegg til matserveringen på folkehøgskolen vil det være kiosk, cafe og grill (under middag og kveld) i Tunet hvor man kan kjøpe pølser og burgere, deilig kaffe og is.

Kiosken vil være åpen fra åtte til elleve hver dag, og grillen er åpen under middagen og fra åtte til ellevee

Landsbymøte fra VIDERE Sommer 2022

Landsbyer!

Alle deltakere får plass i «landsbyer». Hver landsby består av cirka 50 personer, og de er etablert i campingområdene på Stavern FHS. Her blir det daglige samlinger på formiddagen, med aktiviteter og felles lunsj. Ønsket er først og fremst å samle folk fra samme menighet, men noen menigheter har for få deltakere til å fylle en hel landsby, og da settes folk sammen, som kommer fra samme region.  

For å kunne gjennomføre sommerfestivalen uten at det blir for dyrt, bidrar hver landsby med en dugnadsoppgave underveis.

ReUnion-møte fra VIDERE Sommer 2022

ReUnion!

Dette er storsamlingen for alle, uansett hvor du er i livet eller hva du tenker om tro og tvil. Sammen skal vi ha det gøy, og utforske hvem Gud er og hva han ønsker å gjøre i våre liv. Formatet er stort, og formen er lettbeint. Møtene blir holdt i Stavernhallen, som rommer alle festivalens deltakere. 

Vil du høre noen av fjoråret taler? Klikk her!

Misjonsløpet 2022

Sparks!

Sparks er sommerfestivalens opplegg for de yngre og de yngste. Fra to til tretten. De eldste av disse (fra ti og oppover) er med på Tweens-gruppa.

Aktiviteter og grupper for Sparks i 2023 er ikke 100% bestemt enda, men tidligere år har man kunnet velge mellom ting som dans, frisbeegolf, forming, turn, scrapbooking, speiding, fotballskole, volleyball, mesternes mester og lifesavers.

Fornøyd gjeng i tunet etter quizen 2022

Annet program

Underveis i festivalen skjer det også annet program rundt omkring på området som seminarer, bibeltimer, volleyball- og frisbeegolfturnering, tidebønner i Mariakapellet, konserter og quiz på tunet

Hør noen av fjorårets bibeltimer og seminarer

VIDERE Sommer på Instagram

Frikirkens sommerfestival

Følg oss på instagram

Sommerfestivalen er Frikirkens viktigste årlige samlingspunkt i idylliske Stavern. Festivalen har blitt arrangert på Stavern folkehøyskole Fredtun siden 1982 (tidligere under navnet Visjon) og har hatt som mål å begeistre og fornye mennesker i alle aldre. Festivalen er særegen med sin kombinasjon av fellesskap i «Tunet» og camping, egen barne-, tweens- og ungdomsfestival, storsamlinger for hele familien, seminarer, møter og konserter. 

Frikirkens synodestyre er eier av festivalen. 
Ved spørsmål ta gjerne kontakt med arrangementskonsulent Peder Andersen

KNIF Trygghet

Takk til vår hovedsponsor KNIF Trygghet som støtter sommerfestivalen!