Planlegger ny sommerfestival i 2022

Synodestyret har bedt festivalkomiteen om å arbeide med fornyelse og relansering av Frikirkens årlige sommerfestival fram mot 2022. Målet er å blant annet å gjøre festivalen enda mer attraktiv for Frikirkens menigheter.

Frikirken og FriBU vil arrangere en sommerfestival i uke 29 2020 på Stavern Folkehøyskole. Frik-festivalen vil bli arrangert på samme sted og til samme tid.

Mer informasjon kommer så fort det er klart.

Program og aktiviteter

FRIK-festivalen

Nye venner – ekstremt mye gøy – Jesus. Høres dette ut som en bra kombinasjon?

Skal lede Frik-festivalen

Solveig Bråtane er ny leder for Frik festivalen på Visjon, og vil gjøre det hun kan for å legge til rette for at ungdommer får et møte med Gud.

Trygve Skaug til Visjon

Visjon går av stabelen på Stavern folkehøyskole 15.-19. juli, og programmet begynner nå å bli klart. Det er bekreftet at Trygve Skaug spiller på festivalen.

Visjon 2019 i bilder

Små og store har hatt en fin og innholdsrik Visjonsuke i Stavern, med mange høydepunkter. Her er et lite glimt fra årets festival.

Visjon på Instagram

Frikirkens sommerfestival

Sommerfestivalen er Frikirkens viktigste årlige samlingspunkt i idylliske Stavern. Festivalen har blitt arrangert på Stavern folkehøyskole Fredtun siden 1982 (tidligere under navnet Visjon) og har hatt som mål å begeistre og fornye mennesker i alle aldre. Visjon er særegent med sin kombinasjon av fellesskap i «Tunet» og camping, egen barne-, tweens- og ungdomsfestival, storsamlinger for hele familien, seminarer, møter og konserter.

På disse sidene vil du finne program og generell informasjon om festivalen.

Det er Frikirkens synodestyre som er initiativtaker til festivalen. Festivalleder er Børge Greaker. Påmelding åpner i checkin.no rundt månedskiftet mars/april hvert år.
Om du har spørsmål, ta gjerne kontakt med festivalkonsulent Gunnar Syvertsen.