Sammen om ungdomsfestival i 2021

Neste års «Visjon» er avlyst grunnet koronapandemien. FriBU og Frikirken går imidlertid sammen om å arrangere Frik-festival for ungdom i Stavern i uke 29. Arrangørene legger opp til en uke fylt med nye vennskap, morsomme aktiviteter, tribes-konkurranser og gode møter. Frik-festivalen er tradisjonelt ungdommenes eget arrangement under Visjon, som en «festival i festivalen», og tiltrekker ungdom fra hele landet.

- Frik-festivalen er noe som betyr mye for ungdommene, og derfor er vi veldig glade for å arrangere det for dem i 2021. Det er en utrolig gøy uke, men i tillegg ser vi ungdommer som tar nye steg i tro! Det er stort å få være med på, og er virkelig verdt å legge til rette for! Derfor gleder vi oss veldig til å arrangere festivalen, som vil ha en skyhøy gøy-faktor, et godt fellesskap og som samtidig peker på Jesus, sier leder for Frik-festivalen Solveig Bråtane.

Planlegger ny sommerfestival i 2022

Synodestyret har bedt festivalkomiteen om å arbeide med fornyelse og relansering av Frikirkens årlige sommerfestival fram mot 2022. Målet er å blant annet å gjøre festivalen enda mer attraktiv for Frikirkens menigheter.

- Vi tror tiden er inne for å snu på alle steiner, og å arbeide med en fornyet sommerfestival for Frikirken fra 2022, sier synodeformann Jarle Skullerud. - En komité, ledet av Notto Moseid, vil i samarbeid med lokalmenigheter, Frikirkens hovedkontor og FriBU bygge opp en sommerfestival som tar med seg det beste fra tidligere år, og samtidig ta inn nye elementer ut fra ønsker og behov som kommer frem i prosessen.

Program og aktiviteter

UngVisjon

UngVisjon tilbyr et godt og variert utvalg av aktiviteter, samlinger og gøy for barn mellom 2 og10 år.

FRIK Tweens

FRIK Tweens er en helt ny festival for dere som skal begynne i 5. klasse høsten 2020 og opp til dere som skal begynne i 8.klasse.

FRIK festivalen

Festivalen i festivalen. Eller kanskje festivalen over festivalen. I hvert fall for ungdom. Og i hvert fall bra.

Skal lede Frik-festivalen

Solveig Bråtane er ny leder for Frik festivalen på Visjon, og vil gjøre det hun kan for å legge til rette for at ungdommer får et møte med Gud.

Trygve Skaug til Visjon

Visjon går av stabelen på Stavern folkehøyskole 15.-19. juli, og programmet begynner nå å bli klart. Det er bekreftet at Trygve Skaug spiller på festivalen.

Visjon 2019 i bilder

Små og store har hatt en fin og innholdsrik Visjonsuke i Stavern, med mange høydepunkter. Her er et lite glimt fra årets festival.

Visjon på Instagram

visjon-uten-arstall-rgb-farger

Om Visjonsfestivalen

Visjon – Frikirkens sommerfestival – er Frikirkens viktigste årlige samlingspunkt i idylliske Stavern. Visjon har blitt arrangert på Stavern folkehøgskole Fredtun siden 1982 og har hatt som mål å begeistre og fornye mennesker i alle aldre. Visjon er særegent ved sin kombinasjon av fellesskap i «tunet» og campingen, egen barne- tweens- og ungdomsfestival, storfamiliesamlingen "Hits for alle", seminarer, møter og konserter.

På disse sidene vil du finne program og generell informasjon om Visjon. Sidene oppdateres jevnlig fra rundt 1.mars og fram mot festivalen.

Det er Frikirkens synodestyre som er initiativtaker og ansvarlig for festivalen. Festivalleder er Børge Greaker. Påmelding åpner i checkin.no rundt månedskiftet mars/april hvert år.