Les bibelen sammen i 2024

Bibelleseplan

Vi vil lese Bibelen sammen med hele Frikirken. Her har du en plan for hvordan du kan lese Bibelen sammen med en kompis, kjæreste/ektefelle eller smågruppa i kirken din. 

Vår felles målplan har økning i bibellesning, som første punkt! Vi ønsker at 2024 skal bli en tid for bibel og bønn. Er du med?

bibelleseplan,-bilder-av-brosjyre

Les Bibelen dette året!

Bibelen er noe av det beste og mest håndfaste Gud har gitt oss, hvor vi kan lære Ham bedre å kjenne og høre Gud tale til oss. Så bli med å les Bibelen sammen du òg! Du velger selv hvor mye du vil lese, om du kun vil lese gjennom det nye testamentet, eller hele Bibelen dette året. Går du glipp av en eller flere dager, så anbefaler vi deg bare å gå rett til dagens tekst. 
Du vil få hjelp til bibellesningen om du leser sammen med noen, så få med deg en kompis, kjæreste/ektefelle eller smågruppa, og les Bibelen sammen! 

Last ned Bibelleseplan 2024 januar-mars
Last ned Bibelleseplan 2024 april-juni
Last ned Bibelleseplan 2024 juli-september

bibelleseplan,-bilder-av-brosjyre2

Bibelleseplan for familier

Vi har plukket ut en sentral del fra dagens tekster i bibellese­planen «Bible in one year», med tanke på å lese Bibelen sammen med barna. Vi vil anbefale dere å bruke disse tekstene som daglige tekster dere kan lese sammen som familie rundt frokostbord/middagsbord, eller på sengekanten med barna. 

Last ned familieversjonen av Bibelleseplan 2024 januar-mars
Last ned familieversjonen av Bibelleseplan 2024 april-juni
Last ned familieversjonen av Bibelleseplan 2024 juli-september

Andakter og app

Vi vil anbefale å bruke appen Bible in one year - her kan du både lese og høre tekstene og en kort andakt til dem. Til Android her, og til iPhone her.

For mer bakgrunnsinfo til bibelbøkene, vil vi anbefale å filmene fra The Bible Project. De finnes på norsk her,

blogg_eirik-fjellestad-slettetter.