Hvor skal jeg bo?

Her vil du finne informasjon om camping og ulike rom på Stavern FHS som du kan velge mellom når du melder deg på VIDERE Sommer. Her finner kan du få oversikt over hva som finnes av alternativer, slik at du enklere kan velge noe som passer ditt behov. Noen av rommene er renovert i nyere tid, noen har vask og enkelte har eget bad. Grøntområdene omkring skolen vil fylles opp med campinggjester, og Tunet i midten av skolens område vil være et sosialt møtepunkt for store og små med program, grill og kafé midt på plassen. Hjertelig velkommen!

Camping på skolen

Camping på skolens område skjer på begge sider av Helgeroveien. Det er tilrettelagt for campinggjester med tømmestasjon for campingvogn, vannposter og strømuttak på området. Campinggjestene kan bruke dusj og toalettanlegget som finnes på Fredtun. Det største sanitæranlegget er i kjelleren på Vestly.

Internat på Stavern FSH

Alle folkehøgskolens internater ligger rundt Tunet. Tunheim og hovedbygget er nærmest til aktivitetsområdene som er på den åpne plassen i midten av Tunet. Like i nærheten ligger også en stor sandvolleyballbane — her er det altså mange muligheter til ulike aktiviteter.

Priser for hele festivalen (priser gjelder pr person, full pensjon m. sengetøy og håndklær)

3enerom-tunheim-

Enerom, Tunheim

t-21-(3)

Enerom Tunheim

t-28-(4)

Dobbeltrom Tunheim

tunheim-v-format

Tunheim

Hovedbygget

I hovedbygget er alle tilgjengelige rom i tredje og fjerde etasje. Rommene er innredet omtrent som vist på plantegningene. Det vil foregå litt aktivitet i bygget, spesielt i første og andre etasje. De fleste av rommene har vindu enten mot Tunet (retning nordover) eller mot Helgeroveien og Nesjarheim (retning sørover).

Hovedbygget ble bygget i 1921 og renovert i 1994. Det er totalt 11 tilgjengelige rom og heis i bygget. Rommene er omtrent 14 kvm store.

hovedbygg-liten
CroppedImage
1hb-2
hb-8-(2)

Fredvang

I internatbygget Fredvang er det rom i både første og andre etasje. Rommene er innredet omtrent som på plantegningene. Her finner du de rommene som har best gulvplass på hele festivalen. Vinduene vender ut mot Tunet eller mot campingområdene.

Fredvang ble bygget i 1961 og renovert i 1980. Det er totalt åtte tilgjengelige rom. Det er ikke heis i bygget.

Voksen på dobbeltrom: 3800,-
4-12 år: 2900,-
Ekstra madrass på rom (voksen): 2000,-
Ekstra madrass på rom (4-12): 1300,-

gamle-fredvang
gf-0
gf-stue-(3)
gf-5-(1)

Bjørkli

I Bjørkly er det rom i første og andre etasje. Rommene er innredet som vist på plantegningene. Bjørkly er det internatet som sist ble renovert. Vinduene vender ut mot Tunet eller mot campingområdene for festivalen.

Bjørkly ble bygget i 1970 og renovert i 2014. Det er ikke heis i bygget. Størrelsen på rommene varierer fra omtrent 7-11 kvm.

fredvang-eksterior-v-format
nf-11
nf-11-(1)

Tunheim

I Tunheim er det rom i både første og andre etasje. Rommene kan avvike noe fra plantegningene. Alle rom har vindu enten mot Tunet i vest eller mot øst.

Tunheim ble bygget i 1970 og renovert i 2012. Det er ikke heis i bygget. Rommene varierer i størrelse fra 7-14 kvm.

1tunheim-v-format
1t-28
4enerom-tunheim-
1t-22

Vestly

I Vestly er det rom i både første og andre etasje. Rommene er innredet som på plantegningene, men avvik kan forekomme. Rommene har vindu mot enten Tunet i øst eller mot vest. Vestly ble bygget i 2011 og er det nyeste av internatene på området. Det er ikke heis i bygget. To av rommene er universelt utformet (med rullestoltilgang)..

Voksen på dobbeltrom: 3800,-
4-12 år: 2900,-
Ekstra madrass på rom (voksen): 2000,-
Ekstra madrass på rom (4-12): 1300,-

nb-221
nb-214-(1)
CroppedImage
nb-214-(2)

VIDERE Sommer på Instagram

Frikirkens sommerfestival

Påmelding til festivalen åpner i Checkin torsdag 7. april

Følg oss på instagram

Sommerfestivalen er Frikirkens viktigste årlige samlingspunkt i idylliske Stavern. Festivalen har blitt arrangert på Stavern folkehøyskole Fredtun siden 1982 (tidligere under navnet Visjon) og har hatt som mål å begeistre og fornye mennesker i alle aldre. Festivalen er særegen med sin kombinasjon av fellesskap i «Tunet» og camping, egen barne-, tweens- og ungdomsfestival, storsamlinger for hele familien, seminarer, møter og konserter.

Trykk her for å komme til påmeldingen

Frikirkens synodestyre er eier av festivalen.
Ved spørsmål ta gjerne kontakt med festivalkonsulent Gunnar Syvertsen.