Ressurser og tips i koronatiden

Stue til stue

Synodeformann Jarle Skullerud preker, fra stue til stue, om at ikke alt kan fikses. Tekstene står i Matt 11 og Joh 5.

Prosjekt 'Hjemmekirke'

Prosjekt "Hjemmekirke"

FriBU har laget en ressurs som en inspirasjon og hjelp i den situasjonen koronaepidemien setter oss i som kirke.

Hjelp, vi må på nett

Korona har gjort at de menighetene som ikke hadde nettsider, YouTube-kanal eller Facebook-side, plutselig har svingt seg rundt. Man bør helst velge en kanal,...

Bilrebus

I Kragerø frikirke arrangerer Ingun Buen Andresen "bilrebus" i påsken. Hun deler gjerne opplegget med ansatte i Frikirkens menigheter.

Ring på hos noen

Det er viktig å bry seg. Trine Syvertsen går kveldstur i nabolaget i Randesund. Ringer på dører og stryker kattene litt. (video)

Påskegave til barna

Flere menigheter gir barna en oppmerksomhet til påske, i form av bøker, påskeegg eller et hyggelig brev. Fredrikstad er en av dem.

Møte behovene

Stian Hansen, pastor i Hånes frikirke, forteller om hva menigheten gjør for å møte behov i koronatiden. (video)

Lev kirke hjemme

Tilsynsmann Geir Øystein Andersen gir fem konkrete råd for bærekraftige dager i hjemmet.

Hold liv i ungdomsarbeidet

Stein Arve Graarud i Kristiansand Frikirke forteller hvordan menigheten gjør ungdomsarbeid under koronaepidemien (video).

Barneklubber på nett

Halsa Frikirke har laget egen Awanasamling som de gjerne deler med andre, så slipper hver menighet «snekre» dette sammen selv.

Tips på SnapChat

Flere bruker nye kanaler for å formidle tro på hjemmebane. Nå på Snap!