Visjon 2019

17. - 21. juli 2019

Planleggingen er i gang

Visjon 2019 er under planlegging. På denne siden kan du lese informasjonen som ble gitt i forkant av Visjon 2018, og få en ide om hvordan Visjon 2019 kan komme til å se ut. Sjekk også instagram-avdelingen nederst for gode minner fra Visjonsfolket. Vi begynner å legge ut nyheter om Visjon 2019 i januar.

Program og talere

Program og talere

Programmet for Visjon 2018 er klart med spennende talere og inspirerende samlinger både i Stavernhallen og i Tunet på Fredtun. Det kan komme noen endringer, så...

FRIK festivalen

FRIK festivalen

Festivalen i festivalen. Eller kanskje festivalen over festivalen. I hvert fall for ungdom. Og i hvert fall bra.

UngVisjon

UngVisjon

Barna liker seg på Visjon. Det er mange aktiviteter å velge mellom og mye moro som skjer i Tunet og rundt omkring på festivalområdet.

Priser og alt annet

Priser og alt annet

Du må melde deg på og betale deltakeravgift for å delta. I tillegg vil du kanskje bo på festivalområdet, og kanskje vil du spise også? Her er alt du trenger å...

Nyheter

Lager show

Lager show

Fredag 20. juli er det klart for trylleshow i Tunet på Visjon, med Alexander Haugaas kjent fra TV-programmet "Norske Talenter".

Døvetolker Visjonsmøter

Døvetolker Visjonsmøter

Alle FRIK-møtene på Visjon vil bli tolket til tegnspråk, opplyser leder for ungdomscampen Hanne Marie Skaar.

Følg Visjon 2018 på Instagram

visjon-uten-arstall-rgb-farger

Om Visjonsfestivalen

Visjon – Frikirkens sommerfestival – er Frikirkens viktigste årlige samlingspunkt i idylliske Stavern. Visjon har blitt arrangert på Stavern folkehøgskole Fredtun siden 1982 og har hatt som mål å begeistre og fornye mennesker i alle aldre. Visjon er særegent ved sin kombinasjon av rekreasjon og fellesskap i tunet, og et variert program som spenner fra storfamiliesamlingen Hits for alle, til nattverdsamling og konserter.

På disse sidene vil du finne program og generell informasjon om Visjon. Sidene oppdateres jevnlig fra rundt 1.mars og fram mot festivalen.

Det er Frikirkens synodestyre som er initiativtaker og ansvarlig for festivalen. Festivalleder er Børge Greaker. Påmelding åpner i checkin.no i starten av april hvert år.