Visjon 2019

17. - 21. juli 2019

Rikelig

Temaet for Visjon 2019 er "Rikelig". Og rikelig blir det.

Det blir masse flotte aktiviteter på UngVisjon og tweensopplegget blir helt konge. Frode Skjold kommer og har "ikke gjør dette hjemme"-show.

FRIK festivalen er festivalen i festivalen, for deg som er mellom 13 og 20 – eller 20ish. Egen teltleir med lavvoer. "Campspot". Kule aktiviteter som golf, selvforsvar, teatersport og mye mer. Thore Søvik kommer. Hanne Marie Moi kommer.

Siri Iversen kommer og taler på Visjon. Vet du ikke hvem hun er? Se video av henne under. Martin Wikstøl kommer og synger. Vet du ikke hvem han er heller? Se video under videoen under.

Per 14. juli er vi 1004 påmeldte til årets Visjon.

Følg lenken til Checkin for å melde deg på. Mer informasjon under den videoen som er under videoen.

🔗 Lenke til påmeldingen.

Alt du trenger å vite

Program og talere

Program og talere

Programmet for Visjon 2019 er innholdsrikt og variert. Det skjer mye både i Tunet og i Stavernhallen. Bibelen vil bli brukt – rikelig.

FRIK festivalen

FRIK festivalen

Festivalen i festivalen. Eller kanskje festivalen over festivalen. I hvert fall for ungdom. Og i hvert fall bra.

UngVisjon

UngVisjon

Barna liker seg på Visjon. Det er mange aktiviteter å velge mellom og mye moro som skjer i Tunet og rundt omkring på festivalområdet.

Alt det praktiske

Alt det praktiske

Visjon er en festival. For å delta på en festival gjør man i det minste tre ting: kjøper festivalpass, ordner overnatting og skaffer seg noe å spise. Mye av...

Nyheter

Misjon på Visjon

Misjon på Visjon

Frikirkens egen misjon blir også i år sterkt til stede på Visjon. Nytt i år er innsamling av brukte barneklær til inntekt for Frikirkens arbeid ute på feltene,...

Spiller på Visjon

Spiller på Visjon

Martin Wikstøl gleder seg til å innta scenen i Tunet lørdag 20. juli på Visjon.

Nysgjerrigper på Visjon

Nysgjerrigper på Visjon

Små og store kan vente seg et spektakulært show når «nysgjerrigper» Frode Skjold inntar scenen i Tunet fredag 19. juli på Visjon.

Samtaler i sofaen

Samtaler i sofaen

Det ligger an til lett og ledig stemning med musikalske innslag og «gode samtaler i sofaen» i Tunet under sommerens Visjonsfestival.

Tema for årets Visjon er 'Rikelig'

Tema for årets Visjon er "Rikelig"

Frikirkens sommerfestival arrangeres i år fra 17. – 21. Juli. Temaet blir "Rikelig". Hans Johan Sagrusten og den etiopiske pastoren Dr. Gemechis Buba er blant...

Visjon 2018 på Instagram

visjon-uten-arstall-rgb-farger

Om Visjonsfestivalen

Visjon – Frikirkens sommerfestival – er Frikirkens viktigste årlige samlingspunkt i idylliske Stavern. Visjon har blitt arrangert på Stavern folkehøgskole Fredtun siden 1982 og har hatt som mål å begeistre og fornye mennesker i alle aldre. Visjon er særegent ved sin kombinasjon av rekreasjon og fellesskap i tunet, og et variert program som spenner fra storfamiliesamlingen Hits for alle, til nattverdsamling og konserter.

På disse sidene vil du finne program og generell informasjon om Visjon. Sidene oppdateres jevnlig fra rundt 1.mars og fram mot festivalen.

Det er Frikirkens synodestyre som er initiativtaker og ansvarlig for festivalen. Festivalleder er Børge Greaker. Påmelding åpner i checkin.no i starten av april hvert år.

visjonsflyer-2019-korr_side_1