Visjon 2018

Det skinner gjennom

Gå til påmelding
Program og talere

Program og talere

Programmet for Visjon 2018 er klart med spennende talere og inspirerende samlinger både i Stavernhallen og i Tunet på Fredtun. Det kan komme noen endringer, så...

FRIK festivalen

FRIK festivalen

Festivalen i festivalen. Eller kanskje festivalen over festivalen. I hvert fall for ungdom. Og i hvert fall bra.

UngVisjon

UngVisjon

Barna liker seg på Visjon. Det er mange aktiviteter å velge mellom og mye moro som skjer i Tunet og rundt omkring på festivalområdet.

Priser og alt annet

Priser og alt annet

Du må melde deg på og betale deltakeravgift for å delta. I tillegg vil du kanskje bo på festivalområdet, og kanskje vil du spise også? Her er alt du trenger å...

Nyheter

Døvetolker Visjonsmøter

Døvetolker Visjonsmøter

Alle FRIK-møtene på Visjon vil bli tolket til tegnspråk, opplyser leder for ungdomscampen Hanne Marie Skaar.

Skal lede UngVisjon

Skal lede UngVisjon

Maria Myhren Selstø (32) skal lede årets UngVisjon og håper å bidra til at egne og andres barn får de samme gode minnene hun har fra Visjon i sin oppvekst.

Gi et visjonsbidrag

Gi et visjonsbidrag

Frikirken har oppfordret til å invitere med seg flyktninger og innvandrere på Visjon. Du kan du være med og bidra.

Gleder seg til å spille

Gleder seg til å spille

Tvillingsøstrene Ingelin Reigstad Norheim og Hildegunn Garnes Reigstad utgjør duoen «Garness», og de gleder seg til å spille utendørs i Tunet når de igjen...

Følg Visjon 2018 på Instagram

visjon-uten-arstall-rgb-farger

Om Visjonsfestivalen

Visjon – Frikirkens sommerfestival – er Frikirkens årlige samlingspunkt i idylliske Stavern. Visjon er en inspirernde kombinasjon av rekreasjon og fellesskap. Programmet er variert og vi tror det vil begeistre og fornye Frikirkemedlemmer i alle aldre. Vi håper du finner det så spennende at du setter av en uke sammen med oss!

På Visjons nettsider finner du program, påmeldingsinformasjon og alt du trenger å vite om festivalen. Følg med, sidene oppdateres jevnlig!

Visjon har blitt arrangert på Stavern folkehøgskole Fredtun siden 1982. Det er Frikirkens Synodestyre som er initiativtaker og ansvarlig for festivalen. Festivalleder er Børge Greaker. Påmelding åpner i checkin.no mandag 9. april.

Vennlig hilsen festivalledelsen 2018.