Visjon

15. - 19. juli 2020

Velkommen til Visjon sommeren 2020

Visjonsfestivalen er Frikirkens årlige sommerfestival. Mellom 1000 og 1100 mennesker deltok i fjor. Av disse var det over 500 barn og ungdom.

Hvis du ikke har vært på Visjon før, vil en titt gjennom informasjonen fra 2019-festivalen på disse sidene gi deg et godt inntrykk av hva Visjon er.

Arbeidet med Visjon 2020 er påbegynt. Temaet er "SENDT". Sett av datoene for festivalen allerede nå: 15. - 19. juli 2020.

Visjon på Instagram

Trygve Skaug til Visjon

Visjon går av stabelen på Stavern folkehøyskole 15.-19. juli, og programmet begynner nå å bli klart. Det er bekreftet at Trygve Skaug spiller på festivalen.

Visjon 2019 i bilder

Små og store har hatt en fin og innholdsrik Visjonsuke i Stavern, med mange høydepunkter. Her er et lite glimt fra årets festival.

Informasjonen fra fjorårets festival

Program og talere

Programmet for Visjon 2019 er innholdsrikt og variert. Det skjer mye både i Tunet og i Stavernhallen. Bibelen vil bli brukt – rikelig.

FRIK festivalen

Festivalen i festivalen. Eller kanskje festivalen over festivalen. I hvert fall for ungdom. Og i hvert fall bra.

UngVisjon

Barna liker seg på Visjon. Det er mange aktiviteter å velge mellom og mye moro som skjer i Tunet og rundt omkring på festivalområdet.

Alt det praktiske

Visjon er en festival. For å delta på en festival gjør man i det minste tre ting: kjøper festivalpass, ordner overnatting og skaffer seg noe å spise. Mye av...

visjon-uten-arstall-rgb-farger

Om Visjonsfestivalen

Visjon – Frikirkens sommerfestival – er Frikirkens viktigste årlige samlingspunkt i idylliske Stavern. Visjon har blitt arrangert på Stavern folkehøgskole Fredtun siden 1982 og har hatt som mål å begeistre og fornye mennesker i alle aldre. Visjon er særegent ved sin kombinasjon av fellesskap i «tunet» og campingen, egen barne- tweens- og ungdomsfestival, storfamiliesamlingen "Hits for alle", seminarer, møter og konserter.

På disse sidene vil du finne program og generell informasjon om Visjon. Sidene oppdateres jevnlig fra rundt 1.mars og fram mot festivalen.

Det er Frikirkens synodestyre som er initiativtaker og ansvarlig for festivalen. Festivalleder er Børge Greaker. Påmelding åpner i checkin.no i starten av april hvert år.