Visjon 2019

17. - 21. juli 2019

Påmeldingen er i gang

Påmeldingen åpnet 3. april og det var 384 påmeldte den første dagen. Følg lenken til Checkin for å melde deg på.

🔗 Lenke til påmeldingen.

Om du opplever problemer av noe slag ved påmelding, prøv likevel å gjennomføre påmeldingen, og send oss en e-post i etterkant. Vi har medarbeidere på vakt som kjenner de aller fleste utfordringene du kan møte.  

📧 Send e-post til Visjon.

Rikelig

Velkommen til Visjon 2019! Temaet for festivalen er hentet fra et bibelvers: "La Kristi ord få rikelig rom hos dere!" (Kol 3,16). Bibelen kommer til å prege festivalen på mange spennende måter.

Vi gleder oss til å møte deg i Tunet, som blant annet byr på samtaler i sofaen med ­musikalske innslag i år. Hits for Alle-gjengen ­ønsker store og små velkommen til Stavernhallen. Det blir masse aktiviteter for barn gjennom UngVisjon. Og ungdommene har egen teltleir og opplegg og aktiviteter ut fra Campspot.

Program og talere

Program og talere

Programmet for Visjon 2019 er innholdsrikt og variert. Det skjer mye både i Tunet og i Stavernhallen. Bibelen vil bli brukt – rikelig.

FRIK festivalen

FRIK festivalen

Festivalen i festivalen. Eller kanskje festivalen over festivalen. I hvert fall for ungdom. Og i hvert fall bra.

UngVisjon

UngVisjon

Barna liker seg på Visjon. Det er mange aktiviteter å velge mellom og mye moro som skjer i Tunet og rundt omkring på festivalområdet.

Priser og alt annet

Priser og alt annet

Du må melde deg på og betale deltakeravgift for å delta. I tillegg vil du kanskje bo på festivalområdet, og kanskje vil du spise også? Her er alt du trenger å...

Nyheter

Samtaler i sofaen

Samtaler i sofaen

Det ligger an til lett og ledig stemning med musikalske innslag og «gode samtaler i sofaen» i Tunet under sommerens Visjonsfestival.

Tema for årets Visjon er 'Rikelig'

Tema for årets Visjon er "Rikelig"

Frikirkens sommerfestival arrangeres i år fra 17. – 21. Juli. Temaet blir "Rikelig". Hans Johan Sagrusten og den etiopiske pastoren Dr. Gemechis Buba er blant...

Visjon 2018 på Instagram

visjon-uten-arstall-rgb-farger

Om Visjonsfestivalen

Visjon – Frikirkens sommerfestival – er Frikirkens viktigste årlige samlingspunkt i idylliske Stavern. Visjon har blitt arrangert på Stavern folkehøgskole Fredtun siden 1982 og har hatt som mål å begeistre og fornye mennesker i alle aldre. Visjon er særegent ved sin kombinasjon av rekreasjon og fellesskap i tunet, og et variert program som spenner fra storfamiliesamlingen Hits for alle, til nattverdsamling og konserter.

På disse sidene vil du finne program og generell informasjon om Visjon. Sidene oppdateres jevnlig fra rundt 1.mars og fram mot festivalen.

Det er Frikirkens synodestyre som er initiativtaker og ansvarlig for festivalen. Festivalleder er Børge Greaker. Påmelding åpner i checkin.no i starten av april hvert år.

visjonsflyer-2019-web-ikon visjonsplakat-2019-web-ikon
skjerm-menighet-visjon-2019