Visjon 15.-19. juli 2020 er avlyst

Visjonsfestivalen er Frikirkens årlige sommerfestival. Mellom 1000 og 1100 mennesker deltok i fjor. Av disse var det over 500 barn og ungdom.

Visjonsfestivalen 2020 ble 28. mars vedtatt avlyst.

Program og aktiviteter

UngVisjon

UngVisjon tilbyr et godt og variert utvalg av aktiviteter, samlinger og gøy for barn mellom 2 og10 år.

FRIK Tweens

FRIK Tweens er en helt ny festival for dere som skal begynne i 5. klasse høsten 2020 og opp til dere som skal begynne i 8.klasse.

FRIK festivalen

Festivalen i festivalen. Eller kanskje festivalen over festivalen. I hvert fall for ungdom. Og i hvert fall bra.

Program og talere

Dette er programmet for 2019-festivalen. Program for Visjon 2020 er under utarbeidelse.

Skal lede Frik-festivalen

Solveig Bråtane er ny leder for Frik festivalen på Visjon, og vil gjøre det hun kan for å legge til rette for at ungdommer får et møte med Gud.

Trygve Skaug til Visjon

Visjon går av stabelen på Stavern folkehøyskole 15.-19. juli, og programmet begynner nå å bli klart. Det er bekreftet at Trygve Skaug spiller på festivalen.

Visjon 2019 i bilder

Små og store har hatt en fin og innholdsrik Visjonsuke i Stavern, med mange høydepunkter. Her er et lite glimt fra årets festival.

Visjon på Instagram

visjon-uten-arstall-rgb-farger

Om Visjonsfestivalen

Visjon – Frikirkens sommerfestival – er Frikirkens viktigste årlige samlingspunkt i idylliske Stavern. Visjon har blitt arrangert på Stavern folkehøgskole Fredtun siden 1982 og har hatt som mål å begeistre og fornye mennesker i alle aldre. Visjon er særegent ved sin kombinasjon av fellesskap i «tunet» og campingen, egen barne- tweens- og ungdomsfestival, storfamiliesamlingen "Hits for alle", seminarer, møter og konserter.

På disse sidene vil du finne program og generell informasjon om Visjon. Sidene oppdateres jevnlig fra rundt 1.mars og fram mot festivalen.

Det er Frikirkens synodestyre som er initiativtaker og ansvarlig for festivalen. Festivalleder er Børge Greaker. Påmelding åpner i checkin.no rundt månedskiftet mars/april hvert år.