Hva slags rom vil du ha?

Det er mange ulike romtyper tilgjengelig på Fredtun og på Kurssenteret (JKØ). Vi håper du finner et rom som passer til deg og de du har med deg.

Felles for alle rom:

 • Sengetøy og håndkle er inkludert for hver person.
 • 0-3 åringer bor gratis i medbrakt reiseseng.
 • Barn sover på madrass på gulvet. Antall madrasser er oppgitt for hver romtype nedenfor.
 • De oppgitte prisene er for fire døgn. Vi kaller det "priseksempel" nedenfor, da det er mulig å komme på mandag eller tirsdag.

Romtyper:

 • Det finnes både enkeltrom, dobbeltrom, trippelrom og familierom.
 • Det finnes rom med og uten bad. Rom uten bad har vaskeservant på rommet. Dusj og toalett finnes i korridoren utenfor rommet.
 • Fredtun har noen få rom som er tilrettelagt for bevegelseshemmede.

Andre forskjeller mellom rommene:

 • Lyd-/støy-forhold vil variere. Noen rom vender ut mot Tunet, andre mot campingplassene, atter andre mot naboer eller veien. Det er vanskelig å gi eksakte råd for de som er vare for lyd. Vi oppfordrer forøvrig alle festivaldeltakere til å respektere campingregelen om ro.
 • Rommene på Kurssenteret er ti minutter spasertur vekk fra festivalområdet. Sannsynligvis er det her det er de roligste lyd-/støyforholdene under festivalen.
 • Alle rom på Fredtun har helpensjon (frokost, lunsj, middag). På kurssenteret er frokost inkludert. Andre måltider kan man ordne selv eller kjøpe på Fredtun.
 • På Fredtun må man være to voksne i dobbeltrom for å få prisen per person. På Kurssenteret er den oppgitte prisen per rom.

Tilbake til siden med priser og praktisk info.

Rom på Fredtun uten bad

Alle rom har vaskeservant. Toalett og dusj er i samme etasje som rommet.

Priseksempel (onsdag-søndag)

Voksen i enkeltrom 3.110,00kr
Voksen i dobbeltrom 2.670,00kr
12-15 år 1.500,00kr
4-11 år 1.050,00kr
rom-tunheim.

Tunheim

I Tunheim er det 33 rom i to etasjer. Rommene har vindu enten mot tunet eller mot naboområdet til Fredtun. Tunheim har både enkelt- og dobbeltrom og et par tom med plass til inntil sju personer. Noen enkeltrom kan ha én ekstra madrass for barn. Dobbeltrommene kan ha inntil to ekstra madrasser for barn.

🔗 Les mer om Tunheim og se bilder av rommene.

rom-hovedbygg.

Hovedbygget

Hovedbygget har 11 dobbeltrom i 3.etasje, med vindu mot veien. Disse rommene kan ha inntil to madrasser for barn på gulvet. Det er heis i bygget. Det vil foregå aktivitet i 1. og 2. etasje, noe også i 4. etasje.

🔗 Les mer om hovedbygget og se bilde av rom.

rom-bjorkly.

Bjørkly

I Bjørkly er det 14 rom i to etasjer. Vinduene er ut mot tunet eller mot Visjons campingområder. Det er både enkelt- og dobbeltrom. Dobbeltrommene kan ha inntil to ekstra madrasser for barn.

🔗 Les mer om Bjørkly og se bilder av rom.

Rom på Fredtun med bad

Alle rom er dobbeltrom og har bad med toalett og dusj. Rommene har ulike innredningsløsninger, med plass for inntil fem personer.

Priseksempler (onsdag-søndag)

Voksen i dobbeltrom 4.200,00kr
12-15 år 2.100,00kr
4-11 år 1.600,00kr
rom-vestly.

Vestly

I Vestly er det 26 rom i to etasjer. De fleste rommene har én seng og en sovesofa. Rommene har vindu enten mot tunet eller mot campingområdet. To rom er HC-tilpassede

🔗 Les mer om Vestly og se bilder av rom.

fredvang-r4-web (1501x651)

Rom på kurssenteret (JKØ) med bad

Alle rom har bad med toalett og dusj. Prisene er per rom og inkluderer sengetøy og håndkle og frokost. Lunsj og middag er ikke inkludert.

🔗 Les mer om Kurssenteret og se plantegninger av rommene.

Priseksempel (onsdag-søndag)

Enkeltrom 3.120,00kr
Dobbeltrom 4.560,00kr
Trippelrom (1 seng + dobbel sovesofa) 5.000,00kr
Familierom (2 senger + dobbel sovesofa) 5.670,00kr