Priser og alt annet

Du må melde deg på og betale deltakeravgift for å delta. I tillegg vil du kanskje bo på festivalområdet, og kanskje vil du spise også? Her er alt du trenger å vite.

Du må melde deg på for å delta

Lenke til påmeldingen kommer 1. april øverst på Visjonssiden. Det lønner seg å melde seg på tidlig. I fjor var det 1136 påmeldte i det festivalen startet.

Påmeldingen foregår i Checkin. Det er ikke mulig å mellomlagre opplysninger, så det er lurt å gjøre noen forberedelser:

  • Ha klart hvem du skal melde på. Du trenger navn og fødselsår på alle du skal registrere. 
  • Se gjennom overnattingsalternativene (informasjon kommer) og bestem deg for hvordan du/dere vil overnatte.
  • Se over serveringsalternativene (informasjon kommer) og land en plan for måltidene. Har du en matallergi, krysser du av for dette ved påmeldingen. Første måltid serveres onsdag 16.30.
  • Les på Ungvisjonssidene og FRIK-festivalsidene om hvilke aktiviteteter barna og FRIK-deltakerne kan delta på. Aktiviteter fylles opp, så det er lurt å tenke alternativer. Også her kommer informasjonen etterhvert.
  • Tenk over hvilken dugnadsaktivitet du ønsker å delta på. Dugnadsinnsatsen er med å øke kvaliteten på Visjon og holder samtidig prisen nede. Og så er det sosialt.

Komme før, eller delta på deler av festivalen

Det meste av informasjonen på disse sidene gjelder for deg og dere som skal delta på hele Visjon, fra onsdag til søndag. Informasjon om andre alternativer – å komme på enkeltdager, i helgen eller å komme før det hele begynner, vil også snart dukke opp.