Menigheter med sendinger på nett

Mange menigheter har ulike sendinger i koronatiden, gudstjenester og samlinger for barn og ungdom

2020-03-20-hjemmekirke-1x12
🔗 Bamble
🔗 Birkeland
🔗 Credo
🔗 Hamar
🔗 Hægeland
🔗 Kraftverket
🔗 Kristiansand
🔗 Lørenskog
🔗 Oslo Vestre
🔗 Risør
🔗 Rognan
🔗 Songdalen
🔗 Sula
🔗 Trondheim
🔗 Tønsberg
🔗 Vågsbygd

2020-03-20-hjemmekirke-1x1
🔗 Brunlanes
🔗 Flekkefjord
🔗 Fredrikstad
🔗 Herøy
🔗 Hånes
🔗 Klepp
🔗 Namsos
🔗 ​Oslo Østre
🔗 Toten
🔗 Vennesla
🔗 Volda

2020-03-20-hjemmekirke-1x13
🔗 Bergen
🔗 Hamar
🔗 Hånes
🔗 Råde

2020-03-20-hjemmekirke-1x14
🔗 Bamble
🔗 Hånes
🔗 Meløy Søndre
🔗 Sula
🔗 Stavern
🔗 Toten

 

Hjelp, vi må på nett

Korona har gjort at de menighetene som ikke hadde nettsider, YouTube-kanal eller Facebook-side, plutselig har svingt seg rundt. Man bør helst velge en kanal, man kjenner at man behersker. Vi anbefaler her “nødløsninger” for deg med tidspress like før påske.

Enveiskanaler 

-Lag en Facebook-side og send gudstjeneste som Live-sending eller opptak. Få medlemmer til å følge siden, og «annonser» gudstjenesten som arrangement til et gitt tidspunkt. Dette kan du også gjøre selv om du har spilt inn video på forhånd, men ønsker å vente til det slippes til “premiere”. Dette er enkleste måten å komme ut med et budskap på nå. Dette egner seg for enveiskommunikasjon, med kommentarmulighet hvor folk bidrar skriftlig. 

- Et alternativ er også å lage YouTube-kanal, men det krever litt mer av utstyr.  

Toveiskanaler 

- www.Zoom.us, er en digital møteplattform som noen bruker til gudstjenester og husfelleskap for å kunne få mer respons fra de som er med. Dere må lage egen profil. Du kan gjøre dette gratis, men kan da kun ha sending i 45 minutter. Ellers kan du og din menighet velge en betalingsløsning med flere muligheter. 

- Microsoft Teams er et verktøy Hovedkontoret i Frikirken og flere menigheter bruker nå for samhandling. Dette er en mulighet for eldrerådsmøter, husfelleskap etc. Ulempen er da at man i et digitalt møte kun ser bilde av fire om gangen. Dette er en løsning vi kun anbefaler for de som allerede er i gang med å bruke Teams.

Tips

Hvis din menighet mangler i listen, vil vi gjerne vite det innen torsdag hver uke, så legger vi den til. Tips oss gjerne også om egne barne- og ungdomssamlinger.

🔗 Send oss e-post med tips.