Kalender

torsdag 9. februar 2023
VIDERE-konferansen

VIDERE-konferansen

Scandic Fornebu, Martin Linges vei 2, 1364 FornebuVidere er Frikirkens nye leder og medarbeiderkonferanse som går av stabelen for aller første gang i februar 2023! Dette vil gå inn i historiebøkene og er noe du ikke gå glipp av! Videre vil bane vei for Frikirken, og skape konkrete ringvirkninger inn i den lokale kirken. Vi gleder oss til å se deg når det braker løs i februar!

fredag 10. mars 2023 kl 09:30
Fagdag: Kirken i et multietnisk samfunn

Fagdag: Kirken i et multietnisk samfunn

Høyskolen for ledelse og teologi, St. Olavs gt 24 Oslo Vi representerer et stort mangfold av kirker og folkeslag, og kommer sammen for å utforske hvordan kirken kan se ut i et multietnisk samfunn.

torsdag 16. mars 2023
Sendt-konferansen

Sendt-konferansen

Forum Scene, Bergen16.-18.Mars arrangeres Sendt Konferansen i Bergen. Konferansen er arrangert av det tverrkirkelige menighetsplanter nettverket Sendt Norge. Vi er 13 kirkesamfunn/bevegelser som står bak drømmen om å se en ny generasjon med mennesker som ønsker å nå ut med evangeliet om Jesus i alle bygder, byer og nabolag i vårt land. På konferansen inviteres det bredt og du vil møte spennende mennesker som har praktisk erfaring med menighetsplanting fra ulike steder, ulike kirkesamfunn og ulike kulturer. Sist vi var samlet til konferanse var vi rundt 800 personer samlet i Oslo, 16.-18.Mars håper vi å se akkurat DEG på konferansen i Bergen!

mandag 8. mai 2023
Ta tid til det som ikke haster

Ta tid til det som ikke haster

Lia GårdVelkommen til dager med livgivende input, stillhet, hvile og gudsnærvær! Retreatledere: Jostein Ørum og Ivar Johnsen