Visjon 2018

19. april: 681 påmeldte

Gå til påmelding
Program og talere

Program og talere

Programmet for Visjon 2018 er klart med spennende talere og inspirerende samlinger både i Stavernhallen og i Tunet på Fredtun. Det kan komme noen endringer, så...

FRIK festivalen

FRIK festivalen

Festivalen i festivalen. Eller kanskje festivalen over festivalen. I hvert fall for ungdom. Og i hvert fall bra.

UngVisjon

UngVisjon

Barna liker seg på Visjon. Det er mange aktiviteter å velge mellom og mye moro som skjer i Tunet og rundt omkring på festivalområdet.

Priser og alt annet

Priser og alt annet

Du må melde deg på og betale deltakeravgift for å delta. I tillegg vil du kanskje bo på festivalområdet, og kanskje vil du spise også? Her er alt du trenger å...

Nyheter

Gleder seg til å spille på Visjon

Gleder seg til å spille på Visjon

Tvillingsøstrene Ingelin Reigstad Norheim og Hildegunn Garnes Reigstad utgjør duoen «Garness», og de gleder seg til å spille utendørs i Tunet når de igjen...

Påmeldingen er i gang

Påmeldingen er i gang

Frikirkefestivalen Visjon har åpnet påmeldingen i dag, og lanserer samtidig ny nettside.

Klart for Visjon 2018

Klart for Visjon 2018

Programmet er på plass, og det er bare å begynne å glede seg til årets Visjonsfestival i Stavern 18.-22. juli. Påmeldingen starter 9. april.

Visjon 2018 tar form

Visjon 2018 tar form

Tema for årets Visjonsfestival er "Det skinner gjennom", og et sentralt tema blir troshistorier. På Tunet blir det møte med nye og gamle artister.

Følg Visjon 2018 på Instagram

visjon-uten-arstall-rgb-farger

Om Visjonsfestivalen

Visjon – Frikirkens sommerfestival – er Frikirkens årlige samlingspunkt i idylliske Stavern. Visjon er en inspirernde kombinasjon av rekreasjon og fellesskap. Programmet er variert og vi tror det vil begeistre og fornye Frikirkemedlemmer i alle aldre. Vi håper du finner det så spennende at du setter av en uke sammen med oss!

På Visjons nettsider finner du program, påmeldingsinformasjon og alt du trenger å vite om festivalen. Følg med, sidene oppdateres jevnlig!

Visjon har blitt arrangert på Stavern folkehøgskole Fredtun siden 1982. Det er Frikirkens Synodestyre som er initiativtaker og ansvarlig for festivalen. Festivalleder er Børge Greaker. Påmelding åpner i checkin.no mandag 9. april.

Vennlig hilsen festivalledelsen 2018.