Hovedkontoret

Hovedkontoret tar seg av en rekke oppgaver på vegne av menighetene og kirkens ledelse. Arbeidet er organisert i team rundt fire hovedområder, definert av Frikirkens synode:

• misjon
  • barn og unge
  • medarbeider- og menighetsutvikling
  • administrasjon, kommunikasjon og service

Postadresse: Postboks 6702 St.Olavs plass, 0129 Oslo.
Besøksadresse: Linstows gate 3, 5 etg. 0166 Oslo. Fra juni 2018 ligger Frikirkens hovedkontor på Bislet i Oslo sentrum.
Sentralbord: 22 74 86 00. E-post: post@frikirken.no.

Lenke til kontaktinformasjon for presbyterier og tilsynsmenn (kommer).

🔗 Lenke til kontaktinformasjon for Frikirkens utvalg.

FriBU tar seg av alt barne-, ungdoms- og unge voksne-arbeid i Frikirken.

🔗 Lenke til FriBU sin nettside.

Lederteam

Misjonsteam

I 2018 har Frikirken ni egne utsendinger fordelt på Japan, Mali, Israel og flere steder i Midtøsten. Det er bare utsendingene i Japan som listes her. Kontakt med de andre utsendingene går via misjonskontoret.

Menighets- og medarbeiderutvikling

Medarbeider og menighetsutvikling (MMU) arbeider med medarbeiderutvikling, kompetansebygging og oppfølging av ansatte og frivillige i Frikirken og bistår i menighetsplanting og menighetsutvikling, i samhandling med tilsynsorganene. Konkrete oppgaver:

• misjonale menigheter
  • pastorkurs og eldste- og diakonkurs
  • veiledningsprogram for alle ansatte
  • veiledning ved menighetsplantinger (se "for Menighetsplantere" under Ressurser)
augland_oivind_1x1_web

Øivind Augland

Prosjektmedarbeider menighetsplanting

Administrasjons-, kommunikasjons- og serviceteam

Administrasjons-, kommunikasjons- og serviceteamet (AKS) bistår satsingsområdene, presbyteriene og menighetene i Frikirken i deres arbeid.

Teamets oppgaver spenner over et stort område: personalspørsmål, offentlige støtteordninger og kirkerettsspørsmål, økonomi, nettside og nyheter. Ring sentralbordet for generelle spørsmål og hvis du trenger hjelp til å finne riktig person å snakke med!

Barn og unge

Satsingsområdet barn og unge har FriBU hånd om. FriBU er Frikirkens selvstendige barne- og ungdomsorganisasjon

FriBU er organisert med et nasjonalt team av medarbeidere som også har ansettelse i lokalmenigheter rundt omkring i Frikirken. Der har de lederansvar for en del av arbeidet blant barn, ungdom og frivillige og leder nettverk av lokalt ansatte barne- og ungdomsarbeidere i sitt område. Les mer på FriBUs egen nettside.

Lenke til FriBUs nettside.