Om Visjon

Visjon 2018 er fra onsdag 18. til søndag 22.juli

Visjon – Frikirkens sommerfestival – er Frikirkens viktigste årlige samlingspunkt i idylliske Stavern. Visjon har blitt arrangert på Stavern folkehøgskole Fredtun siden 1982 og har hatt som mål å begeistre og fornye Frikirkemedlemmer i alle aldre. Visjon er særegent ved sin kombinasjon av rekreasjon og fellesskap i tunet, og et variert program som spenner fra storfamiliesamlingen Hits for alle, til nattverdsamling og konserter.

På disse sidene vil du finne program og generell informasjon om Visjon 2018. Følg med, sidene oppdateres fram mot festivalen. Vi håper du finner det så spennende at du setter av en uke sammen med oss!

Det er Frikirkens synodestyre som er initiativtaker og ansvarlig for festivalen. Festivalleder er Børge Greaker. Påmelding åpner i checkin.no mandag 9. april.

Vennlig hilsen festivalledelsen 2018.

Målsetning

Målsetningen med Visjon er å være:

• et sted hvor nye mennesker kan føle seg velkommen, og hvor vi blir utfordret og utrustet til å være disipler for Jesus.
  • et familiearrangement for alle generasjoner
  • en sentral arena for å fokusere Frikirkens satsingsområder og prosjekter
  • et arrangement med kvalitet, god forberedelse og organisering