Fokus

Nytt TONO-fritak

Nytt TONO-fritak

TONO gir nytt midlertidig covid-19-fritak for digitale gudstjenester frem til 1. juni. Menigheter som direktesender gudstjenester må bare rapportere hva som...

Endrer synodemøtet

Endrer synodemøtet

Synodeformann Jarle Skullerud informerte den 11. februar de ansatte i Frikirken om at synodemøtet i juni blir digitalt. Saksbehandlingen blir også delt i 2,...

Nytt læringsnettverk

Nytt læringsnettverk

Høsten 2021 setter Frikirken og FriBU i gang med læringsnettverket "Neste generasjon", der hovedfokus er arbeid i menigheten rettet mot aldersgruppen 0-12 år.

FriBUs misjonsarbeid

FriBUs misjonsarbeid

Frikirkens barn og unge har en rekke egne prosjekter, innenfor Frikirkens misjonsarbeid. Se filmen, og la deg inspirere!

Fra budbareren.no

Torveig Kivle til minne

6. mars 2021

En av Frikirkens pionermisjonærer har flyttet hjem til Jesus. Det er med stor takknemlighet vi minnes Torveig Kivle, hennes person og hennes liv i tjenesten, skriver misjonsleder Terje Bjørkås

Til «Synodestyrets treårsmelding», underpunkt angående Budbæreren

2. mars 2021

- Budbæreren blir vanligvis omtalt i treårsmeldingen og blir gjenstand for evaluering i møtet. Ved det kommende Synodemøtet er det en spesiell situasjon. Budbæreren er lagt ned. Rundt om i menighetene kjennes et dypt savn etter bladet som har formidlet så mye godt gjennom lange tider, skriver Sigmund Sandåker, på vegne av en gruppe som har tatt initiativ i denne sammenheng og fremmet et forslag for menighetsmøtet i Kristiansand menighet.

Presbyterianske retningslinjer

1. mars 2021

Frikirkas presbyterianske ordning er under debatt igjen. Det må ikke bare tåles, det bør vi anse som en nyttig læringsprosess. Jeg har fått en oppfordring om å skrive litt om hva vi er forpliktet på som presbyterianere, og det gjør jeg gjerne, skriver Birger Løvlie.

Hånes Frikirke er ambassadør for fosterhjem

24. februar 2021

Hånes Frikirke har inngått ambassadøravtale med fosterhjemtjenesten i Kristiansand. - Jeg brenner for at vi skal være en generasjonsmenighet med familier som rommer mer enn oss selv, sier ambassadør og eldste i Hånes Frikirke, Monica Røsnes.

Kalender