Norge

Innvandrerarbeid. Vi samler inn 634.000 kr i 2018

´Misjonsmarken´ har kommet til oss. Flere og flere menigheter ønsker å inkludere innvandrere i menighetene - enten uformelt gjennom relasjonsbygging eller ved å ha organiserte aktiviteter rettet mot flyktningene.

Frikirkens innvandrerkonsulent er kontaktperson for disse menighetene, og skaffer relevante ressurser, rådgivning og opplæring til menighetene og til innvandrerne.

Kontakt oss gjerne på [email protected] om dette.

norge-bridgebuilders

FriBU, Bridgebuilders. Vi samler inn 70.000 kr i 2018

Bridgebuilders er et prosjekt der kristne palestinere, messianske jøder og nordmenn møtes. Målgruppen er 20-30 år. Etableringen av Bridgebuilders 2018 startet i august 2017. Da møttes vi alle i Norge i 9 dager. I påsken 2018 gikk ferden til Midtøsten. Der var hele gjengen med ut i ørkenen, som er et nøytralt sted, ypperlig for å møte Gud, reflektere, knytte vennskap og å utfordre seg selv. Tema for samlingen var "Fra håpløshet til håp".