Konserter

garness_1

Garness

Garness består av tvillingsøstrene Ingelin Reigstad Norheim og Hildegunn Garnes Reigstad fra Frekhaug utenfor Bergen. Sammen med sin faste keyboardist og medprodusent, Torjus Vierli, vil de blant annet fremføre sanger fra deres siste album, "Canyons and Mountaintops". Låtmaterialet avspeiler platetittelen; her favnes livets opp- og nedturer, og sentrale tema er selvbilde, relasjoner, tro, tvil og Guds uendelige kjærlighet. I tillegg kommer konserten til å inneholde flere salmer og bedehussanger; tvillingduoen elsker nemlig å gi gamle, kjære og velbrukte sanger en skikkelig "bli ny"-runde.

Garness har konsert i Tunet onsdag kveld kl. 21.

avokale-profil

Avocale

Avocale beveger seg fra fløyelsmyke salmer over rolige folketoner til livlige jazzarrangementer og humoristiske fortolkninger av melodier fra en felles fortid. Vokalgruppa har base i Arendal Frikirke og gleder seg til å servere en variert musikalsk opplevelse til Visjonsfolket.

Avocale har konsert i Tunet torsdag kveld kl. 21.

3702849020_3887211a

Maria Merete Trøen og Stian Tveit

Maria Merete Trøen og Stian Tveit har i flere år varmet publikum med lune tolkninger av salmer, viser og pop. Senket puls, senkede skuldre, viktige budskap og en helt særskilt behagelig stund garanteres med disse to på årets Visjon. De to har sin gode tro med seg på scenen, uansett hvor de er. De er opptatt av at nådegaven skal forvaltes bra, og at tekst og toner skal nå ut.

Maria Merete har et nært forhold til Fredtun, med en far som var musikklærer ved skolen. Hun gikk selv musikklinjen på Fredtun i 94-95.

Trøen og Tveit har konsert i Tunet fredag kveld kl. 21.

7-days-in-alaska-small

7 days in Alaska

Med inspirasjon fra The 1975, PVRIS og 30 Second To Mars, presenterer 7 Days In Alaska pop/rock
med energiske elementer som gitarriff, lekne synthmelodier, drivende vokal med fengende hooks og majestetiske trommer i et stort lydbilde.

Bandet er aktuell med albumslipp i april med tittelen "Dancing With Ghosts", og har tidligere høstet god kritikk på debut EP´en "Love me hate me".

7 days in Alaska har konsert i Stavernhallen fredag kveld kl. 22.

reggae-håndverkeren

Harald Eikeland & Small pockets of resistance

Small pockets of resistance ble dannet i 2012 for å være en motkultur. De spiller reggaemusikk, som de beskriver som folkets musikk, – "en universal og inkluderende musikkform". Reggae er musikk og tekst som reflekterer over våre liv og hva vi trenger å frigjøres fra.

Gruppa har studert tekstene og livshistorien til Bob Marley og satt sammen en del av sangene hans til å bruke i kirkerommet. Bob Marley, som selv ble en kristen på slutten av sitt liv, var opptatt av at budskapet om frihet og frelse er et viktig moment i Bibelen.

Harald Eikeland & Small pockets of resistance har konsert i Tunet lørdag kveld kl. 21.