Klart for sommerfestival

Påmeldingen er godt i gang til VIDERE Sommer, som arrangeres på Stavern folkehøyskole 20. —24. juli. Noe vil være nytt og mye vil være gjenkjennelig fra tidligere år, når små og store samles til festival i sommer.

«VIDERE Sommer» er navnet på festivalen, som tidligere het Visjon. På programmet står møter med underholdning, lovsang og forkynnelse, FRIK-festivalen for ungdom, Sparks for de minste, aktiviteter, seminarer, konserter og mye moro.

En nyhet på årets festival er at alle deltakere får plass i «landsbyer». Hver landsby består av cirka 50 personer, og de blir etablert i campingområdene på Fredtun. Der blir det daglige samlinger på formiddagen, med aktiviteter og felles lunsj. Ønsket er først og fremst å samle folk fra samme menighet, men noen menigheter har for få deltakere til å fylle en hel landsby, og da settes folk sammen som kommer fra samme region.

Ved å introdusere landsbyene som en del av VIDERE Sommer, håper festivalkomiteen at det vil bli lettere for både enkeltpersoner og grupper å bli kjent med andre på festivalen.

Følg med på festivalens nettsider, som oppdateres fortløpende med informasjon.

Earlybirdpriser gjelder frem til 1. juni, etter det går prisene litt opp. Påmelding skjer i Checkin.