Fra Netivahs "Girl conference"

Israel

Allerede i 1910 startet Frikirken et arbeid blant jøder i Norge, og etter 2. verdenskrig begynte Frikirken å engasjere seg i Israel. I 2019 støtter Frikirken disse prosjektene i landet:

Tel Aviv Outreach Center. Frikirken samler inn 375.000 kr i 2019

Frikirken har vært fast støttespiller til Bibelbutikken i Tel Aviv siden 1983. Hovedvirksomheten er butikken. Her kommer folk innom for å kjøpe bibler og annen kristen litteratur og musikk, - og få en god samtale. Videre organiserer senteret oppsøkende arbeid og evangelisering, der flere organisasjoner/kirker i byen er med. Andy Ball er leder, og han og medhjelperen Daisy har vært trofaste og ivrige medarbeidere i dette arbeidet i år etter år.

Netivah. Frikirken/FriBU samler inn 100.000 kr i 2019

Netivah jobber med messiansk israelsk ungdom og unge voksne fra alle menighetene i Israel. De har blant annet 6 årlige ungdomskonferanser som samler opp til 400 ungdom hver gang. De har også et program man kan ta før militærtjenesten og oppfølging under tjenesten. Dette har fokus på hvordan man kan være en Jesus-etterfølger som soldat. Videre har de stort fokus på ledertrening. Deltakerne kommer sammen med sine ungdomsledere slik at undervisningen blir forankret i menigheten.

🔗 Se presentasjon av Netivah-prosjektet på fribu.no.