Gå til Midtøsten

Årets misjonsaksjon ble sunget i gang Kristi Himmelfartsdag av Hans Petter Hammersmark. Aksjonen, som er støttet av Knif Trygghet, avsluttes 2. pinsedag.

Alt om misjonsaksjonen

Du kan hoppe, løpe, gå, og telle kilometer; sitte i sofakroken, ha en egen kreativ innsamling, eller bare gi en gave via vår misjonsvipps. Du kan melde deg på misjonsløpet når som helst gjennom hele aksjonen, og gå akkurat de dagene du ønsker.

Av sikkerhetshensyn kan du ikke få vite hvilket land det gjelder, eller hvem utsendingene er. Men vi kan love deg at de er flotte folk, og at det er et blomstrende arbeid de skal gå inn i.

🔗 Les intervju med de nye utsendingene i Budbæreren

Regionen i Midtøsten regnes som unådd med evangeliet, men vi hører mange historier om mennesker som får visjoner og drømmer om Jesus, og som har spørsmål om Bibelen. Vi er ikke i tvil om at Gud har mye på gang i denne regionen. Derfor er Frikirken veldig glade for å kunne sende ut to nye utsendinger, høsten 2021. Takk for ditt bidrag!

Misjonschallenge, altså tilsvarende misjonsløpet på sommerfestivalen Visjon, varer i hele perioden på ti dager fra Kristi Himmelfartsdag til 1. pinsedag. Kanskje du vil gå en daglig fjelltur, eller du kan velge en dag eller to å gå en tur på. Vi anbefaler også å rusle i nabolaget. Hva med å ta det som en bønnevandring, eller en tur der du også ringer på ei dør og hilser på noen du ikke har snakket med på ei stund? Du kan registrere deg som deltaker på lenken under, og skaffe deg sponsorer per kilometer eller med engangsbeløp - eller du kan rett og slett sponse deg selv. Videoen nederst på denne siden veileder deg gjennom registreringen.

🔗 Gå til registrering for "Misjonschallenge" på connect365".

Hva med å invitere til et smittesikkert treff i menigheten eller invitere gode venner hjem og se konserten sammen? Den varer i omkring en time. Last ned plakat for konserten nedenfor.

FriBU utarbeider en liste med ulike idéer til hvordan familien kan bidra. Her har kreativiteten virkelig fått fritt utløp i mange ulike måter å samle inn til misjon på. Idéene blir postet her når det nærmer seg Kristi Himmelfartsdag.

Vil du bare støtte aksjonen ved å gi en gave? Vipps til 16718 eller gå inn på gi.frikirken.no.

Aksjonen er støttet av

knif-trygghet-logo

Meld deg på

Her ser du hvordan du kan melde på deg selv og andre, lage grupper, og mer.