FRIK-festivalen

Nye venner – ekstremt mye gøy – Jesus. Høres dette ut som en bra kombinasjon?

FRIK-festivalen er en festival for ungdommer fra hele landet som ønsker å få med seg årets happening! Festivalen i 2022 er 20–24. juli i Stavern, hvor dagene blir fylt med gøye aktiviteter, bading, sol, TRIBES, møter med bra lovsang og god forkynnelse.

Hvem er FRIK-festivalen for?

• for deg som er mellom 13 og 19 (inkl. de som er 12, og begynner i åttende til høsten)
  • for deg som kommer alene eller med en vennegjeng
  • for deg som tror på Jesus, eller ikke tror så mye

Ungdomsfestivalen vil ha et helt eget opplegg og være separert fra familiefestivalen, slik at vi får rettet alt direkte mot deg eller dine ungdommer, og at vi har kontroll på hvem som er på leirområdet.

I 2021 ble de 200 plassene vi hadde til rådighet fylt opp! Sommeren 2022 er det ikke antallsbegrensning, så dra med deg alle vennene dine eller ungdomsarbeidet ditt på en helt RÅ ungdomsfestival.

Hjertet bak FRIK festivalen

Vi drømmer om å se ungdommer få et ekte og nært møte med Jesus, hvor de har det sinnsykt GØY og blir disippelgjort. Vi vil se at ledere og medarbeidere får utviklet seg i sin rolle eller sitt lederskap. Vi tror dette leder til at FRIK festivalen blir en ressurs for de lokale ungdomsarbeidene i alle landets frikirker.

Er du ungdom?

Tre steg for deg som er ungdom og er gira på årets happening:

1. Følg «Frikfestivalen» på Instagram og Facebook.
  2. Dra med deg ALLE dine venner.
  3. KOS DEG i Norges syden, Stavern, på FRIK festivalen.

Er du ungdomsleder?

Om du er ungdomsleder eller pastor har du her fem gode grunner til å sende dine ungdommer til FRIK festivalen:

1. Trosstyrkende og disippelgjørende – man får en uke hvor man får masse bra input om hvem Jesus er og hvem vi som kristne er kalt til å være.

2. Ungdommer tar i mot Jesus – Det er en festival hvor det skal være lett å ta med seg venner som ikke tror og får derfor forkynt evangeliet også for de. Det var mange som tok i mot Jesus for første gang på FRIK festivalen 2021.

3. Nettverk – Når ungdommene flytter til nye byer har de kjennskap til andre kristne fra frikirken, noe som gjør det lettere for dine ungdommer å bli med i en menighet i den nye byen. Dette gjør at vi kan være tryggere på at troen som bygges opp i ungdomstiden, varer livet ut.

4. Ny energi – Man legger merke til at ungdommene og lederne i ungdomsarbeidet har vært på FRIK festivalen.

5. SINNSYKT GØY! – Ungdommene koser seg, blir inkludert, de blir sett og får masse nye venner.

Vi sees til sommeren!

Transport er heller ikke noe særlig problem, man kommer seg enkelt med fly til Sandefjord og Torp. Hvor man kan bli hentet av noen av medarbeiderne.

Håper å se deg og ditt ungdomsarbeid på FRIK festivalen 2022!