FRIK festivalen

Festivalen i festivalen. Eller kanskje festivalen over festivalen. I hvert fall for ungdom. Og i hvert fall bra.

Her får du den ekte festivalopplevelsen, enten du er 13 eller 20 år. Vi byr på gode møter, seminarer og spennende aktiviteter i regi av Stavern folkehøyskole og vårt eget aktivitetsteam. Det blir åpen café og god stemning med lavvo, sol og sjø. FRIK festivalen er et samlingspunkt for Frikirkens ungdommer fra hele landet.

Hvem er FRIK festivalen for?

• for deg som er mellom 13 og 20ish.
  • for deg som kommer med familien din
  • og for deg som kommer med en vennegjeng eller en ungdomsklubb

Du må melde deg på. I Checkin melder du deg på som enkeltperson eller gruppe. Lenke ligger på Visjonsforsiden.

Video fra FRIK festivalen

Lavvoleir

For å skape et godt og inkluderende miljø på FRIK festivalen, ønsker vi at alle skal melde seg på vår lavvocamp. lavvoene vil stå på en stor gressbakke. Hver lavvo rommer ca. 6-8 personer og du kan ønske hvem du vil dele lavvo med ved påmeldingen. Vi skal gjøre vårt beste for å ta hensyn til dine ønsker.

Vi kommer til å dele lavvoene inn etter kjønn, alder og området der du kommer fra. Dersom denne løsningen ikke fungerer for deg, kan du ta med eget telt, men du må ringe lederen for FRIK festivalen, Hanne Marie Skaar, for å avtale dette. Nummeret er 916 37 199. Du kan også sende e-post.

📧 Send e-post til lederen for FRIK festivalen, Hanne Marie Skaar.

Campspot

Campspot er FRIK festivalens egen kafe, med et stort utvalg av salgsvarer. Campspot er stedet hvor ungdommene samles, miljøteamet drar i gang leker og underholding og her kan du også komme å slappe av.

Møter

Hver morgen og kveld holdes det møter i regi av FRIK festivalen. På morgenmøtene taler Birgitte Hammersbøen, ungdomspastor i Tønsberg Frikirke (torsdag), André Myhren, ungdomspastor i Sogndalen Frikirke (fredag) og Oskar Hadland, ungdomsleder i Lyngdal Frikirke og FriBU (lørdag).

På kveldsmøtene taler Øystein og Gina Gjerme, Britt Solveig Spilde og Thore Søvik. Det blir lovsang, fest og fokus på Han vi samles for.

Seminarer

"Sex og selvbilde".

Håvard Haugland, daglig leder i FriBU holder seminar for gutter lørdag kl. 10.00. Ann Helen Sperrud jobber som Life Coach og holder tilsvarende seminar for jenter. Tankene om sex og selvbilde opptar de fleste, og derfor trenger vi å snakke høyt om dette. Spennende? JA!

"Grill en kristen"

Ønsker du å kunne forsvare troen din på en troverdig måte? Rune Tobiassen holder seminar for alle fredag kl. 15.00.

Flere seminarer kommer.

Aktiviteter

Torsdag og fredag kl. 10-12 er aktivitetstid. FRIK-aktiviteter er rebusløp, ultimate frisbee, fotball og KRIK-leker.

Er du i ungdomsskolealder kan du velge mellom aktivitetene og å være hjelpeleder på Ungvisjon. Vi anbefaler å være hjelpeleder. Det er god ledertrening, og du trengs.

Er du i VGS-alder kan du velge mellom FRIK-aktivitetene og aktiviteter med Stavern Folkehøyskole. Folkehøyskolen arrangerer disse aktivitetene: Stand Up Paddle (SUP), kajakk, selvforsvar/kampsport og volleyball.  Alle gjennomføres både torsdag og fredag, du kan derfor velge 1-2 aktiviteter.

Påmelding til aktiviteter skjer i checkin.