Synodestyret

Frikirkens Synodestyre har sju medlemmer og fire varamedlemmer som velges av det ordinære synodemøtet. Mellom hver synode er det dette Synodestyret som leder kirkesamfunnet. Formannen velges blant kirkens ordinerte. Jarle Skullerud er synodeformann i gjeldende periode (2017-2020).

Fra venstre: Are Mikael Røiseland (3.vara eldste), Tone Moseid, Jarle Skullerud (synodeformann), Sigurd Åge Engamo, Anne Mari Schiager Topland (nestformann), Geir Nordkil, Ole Johnny Møyholm (1.vara eldste), Geir Øystein Andersen (1.vara pastor), Bjørg Rødland (2.vara eldste), Geir Langen og Bjørn Roger Stien (2.vara pastor). Øystein Samnøen var ikke til stede da bildet ble tatt.

Oppdatert 2017 11 29

Motta nyhetsbrev fra synodeformann Jarle Skullerud. Følg denne lenken, eller skann QR-koden med mobilen din.

Oppdatert 2016 02 02