Synodestyret

Frikirkens Synodestyre har sju medlemmer og fire varamedlemmer som velges av det ordinære synodemøtet. Mellom hver synode er det dette Synodestyret som leder kirkesamfunnet. Formannen velges blant kirkens ordinerte. Jarle Skullerud er synodeformann i gjeldende periode (2014-2017).

Foran fra venstre: Arvid Hunemo (nestformann), Jarle Skullerud (formann).
Bak: Steinar Tyvand eldste Bærum Frikirke, Arild Sæbø eldste Kristiansand Frikirke, Heidi Aarmo Lund eldste Tromsø Frikirke, Anne Græsli Nordvoll pastor Levanger Frikirke (1.vara), Ole Johnny Møyholm eldste Stavanger Frikirke og Halvor Aspaas eldste Oslo Østre (2.vara).
Bakerst: Kari Lisbeth Kjus eldste Halden Frikirke (1.vara), Stein Vegard Antonsen Vågsbygd Frikirke (2.vara), og Geir Langen pastor Sula Frikirke.

Motta nyhetsbrev fra synodeformann Jarle Skullerud. Følg denne lenken, eller skann QR-koden med mobilen din.

Oppdatert 2016 02 02