Gi en gave!

Frikirkens Misjon trenger deg!

Frikirkens misjonsarbeid er drevet av frivillige gaver. Vi er helt avhengige av at enkeltpersoner med hjerte for misjonen gir ekstra, utover det lokalmenigheten bidrar med. Dersom du ønsker å øremerke gavene dine til et bestemt område kan du velge det. Oppgi epostadressen din så mottar du også nyhetbrev fra ditt interesseområde.

Hvordan kan du gi?

Velg en av alternativene i høyre kolonne:

Nyhet! VIPPS

Vipps er den største mobilbetalingsløsningen i Norge, og en enkel måte å gi en gave til misjonen på. Gaven blir belastet ditt bankkort (Visa, Master), som i en ordinær butikk.

1. Man må laste ned APPen, åpne APPen og fylle inn informasjonen der. Dette gjør du kun en gang.
  2. Trykk på +-tegnet i skjermbildet og velg "send penger".
  3. Deretter taster du inn frikirkens nummer 7777, eventuellt søke opp "Frikirkens Misjonsarbeid" - velg.
  4. Tast inn beløp, trykk "neste" og trykk "betal"!

Vipps kommer med mulighet for gaver med skattefradrag fra og med sommeren 2016.

Gi med VIPPS!

NR: 7777 eller søk opp
"Frikirkens Misjonsarbeid"
Last ned APP:

Gi fast!

Trykk på linken for å opprette avtale:

Misjonens gavekonto:

30002194976