Gi en gave!

Frikirkens misjonsarbeid trenger givere. Det er flere måter å gi på:

• Registrer deg som fast giver ved å bruke det blå ikonet til høyre. Dette er den aller mest gunstige giverformen for misjonen. Faste givere kan få skattetrekk for gavene sine hvis man registrerer at man ønsker dette.
  • "Toppscorer" er fast givertjeneste for barn og ungdom. Pengene går til en barnehage i Midtøsten, for flyktninger og fattige lokale barn. Klikk det blå ikonet til høyre og velg "Toppscorer" i nedtrekksmenyen.
  • Velg et prosjekt som husgruppe, søndagsskole eller til jubileumsmarkeringen og samle inn penger til det. Klikk rødt ikon til høyre for å logge inn i prosjektkatalogen. Kontakt Ingjerd Bandak for passord og brukernavn hvis du ikke har mottatt det gjennom menighetsposten.
  • Gi til ett av FriBU´s misjonsprosjekter. De ligger her og er også en del av prosjektkatalogen.
  • Gi en engangsgave til misjonen. Kontonummer er 3000.21.94976.
  • Vipps over en gave på 7777. Bruk eventuelt grønt ikon til høyre.
  • Vurder å ta med Frikirkens misjonsarbeid i en del av testamentet. Les om framtidsgaven her.

Oppdatert 2018 01 25