Bli fast giver?

Gaver via AvtaleGiro gir misjonsarbeidet forutsigbarhet og har lave administrasjonsutgifter. Kort sagt: AvtaleGiro gir mest misjon for pengene!

Å bli giver på avtalegiro er nå veldig enkelt med BankID:

1. Trykk på linken og fyll ut skjema
  2. Trykk signer. Du blir da sendt videre til Nets BankID
  3. Tast inn kode med BankID-kodebrikke eller bruk bankID for mobil,
    slik du gjør i en ordinær nettbank.
  4. Dersom du ikke har/ønsker å bruke BankID, trykk HER nederst så får du et avtaleskjema du kan signere fysisk.

Kom igang idag!
Trykk på linken for å opprette avtale:

Å bli fast giver til Frikirkens Misjonsarbeid er en flott måte å vise sitt engasjement på, og et uvurderlig bidrag til opprettholdelse og utvikling av arbeidet. Du har også mulighet til å velge spesielt hvilket område du ønsker å støtte. Oppgir du e-postadresse vil du også få nyheter direkte fra utsendingene i dette området.

Litt info:

• Om beløpsgrense: Vi anbefaler at du setter beløpsgrense til 3 ganger giverbeløpet. Iblant kan gavetrekk fra konto mislykkes av forskjellige grunner, og da er det fint å kun forsøke igjen. Du vil selvfølgelig aldri bli belastet mer hver måned enn det du setter som giverbeløp.
  • Utfyllingsiden er kryptert med en sikker server, så alle dine personalia er trygge i prosessen. Gaven trekkes fra konto den 25. hver måned. Etter å ha signert avtalen elektronisk overføres du til en kvitteringsside.

Gi med VIPPS!

NR: 7777 eller søk opp