Brosjyre: 10 innen 20

Hva skjer i Frikirken når det gjelder menighetsplanting? Brosjyren "10 nye menighetsfellesskap innen 2020" gir et oversiktelig bilde av hvordan det arbeides fram mot 2020. Få oversikt over metoder, møtepunkter og medarbeidere i en kort framstilling.

Filformatet er pdf beregnet på både skjerm og utskrift. Last ned ved å høyreklikke og velg "Lagre lenke som..." eller lignende alternativ (Windows) eller Ctrl + museklikk og velg "Last ned koblet fil" (Mac).Ved utskrift er det to ting å passe på, dersom brosjyren skal brettes i tre:

1) Skriv ut i 100% størrelse.
2) Skriv ut på to sider.

NB! Ved oppsett av dobbeltsidig utskrift direkte fra datamaskinen må du velge "sideinnbinding" (kortside) eller lignende (ikke "toppinnbinding" eller langside), ellers blir sidene på hodet i forhold til hverandre. Ikke alle skrivere kan skrive ut tosidig direkte fra datamaskinen. Det kan hende du må snu arket og legge det tilbake i arkskuffen.

Oppdatert 2016-10-10